Over HSV

Even voorstellen

Beste sportvriend,

Namens de Haarlemse Scheidsrechters Vereniging (HSV) is het mij een genoegen je te mogen verwelkomen op onze website. Je kunt hierin kennis maken met onze vereniging en wij laten je zien welke activiteiten we tijdens het voetbalseizoen organiseren. Zeer belangrijk vinden wij de trainingen, die in het belang van de conditie elke week worden verzorgd door vakkundige en humoristische trainers!

De HSV is één van de drie grootste scheidsrechtersverenigingen in het district West I van de Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters (COVS). West I telt in totaal twaalf scheidsrechtersverenigingen. We verlenen trainingsfaciliteiten, besteden aandacht aan de spelregelkennis en behartigen samen met de COVS zowel de algemene als individuele belangen (op verzoek) van onze leden zowel naar de KNVB als bij strafzaken en molestaties.

En verder werken we – waar dit maar enigszins mogelijk is – samen met voetbalverenigingen en scholen in de regio in het kader van de werving, behoud en imagoverbetering van scheidsrechters. We houden bijeenkomsten op het gebied van spelregels en fair play en proberen een stukje begeleiding te geven aan verenigingscheidsrechters bij de voetbalverenigingen. Dit kunnen we vanzelfsprekend niet alleen. Hier zijn niet alleen mensen voor nodig maar ook geld en middelen vanuit de COVS en de KNVB. Hier wordt landelijk aan gewerkt. In de komende jaren gaan we dit verder uitwerken.

We vinden het uiteraard prettig wanneer je deze website bezoekt en leest en aldoende overweegt om lid te worden van de HSV. Dat kan op elke werkdag van het jaar.

De benodigde informatie vind je elders op de website. Wij wensen je veel plezier en hopen je spoedig te ontmoeten bij een van onze verenigingsactiviteiten.

Martijn Egner

Voorzitter Haarlemse Scheidsrechters Vereniging